Untitled Document

Семейный Портал

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Семейный Портал » Женское здоровье » розпізнати депресію


розпізнати депресію

Сообщений 1 страница 11 из 11

1

Моя мама, хоч і вже не молода, але має прекрасне здоров'я. До лікарів вона не зверталася вже багато років. Але останнім часом вона стала нас сильно турбувати. Вона перебуває в постійній депресії. У неї пропав колишній інтерес до життя. Раніше вона багато читала, із задоволенням дивилася серіали по телевізору, жваво цікавилася всіма новинами. Багато гуляла, навіть від дачних городніх робіт отримувала задоволення. Чи то події останніх років зробили свій вплив, чи то є інша причина. Як знайти в Києві хорошого психолога, здатного вирішити цю проблему?

2

Мені дуже знайома така ситуація. Тим більше в Києві зараз не простий час. І також впливає багато чинників оточення, сімейний побут, суєта постійна. Людина у віці повинна побільше відпочивати, а не колупатися в городі.  І говоріть їй побільше позитивних слів. Сходіть з мамою куди-небудь, проведіть час з нею.

3

Зараз не треба ходити по кабінетам  і шукати психолога. Тим паче, що ваша мама вже не молода. Зайвий раз не хочеться зустрічатися з іншими людьми. Раджу записатися на онлайн-консультацію. Так набагато зручніше. Чула багато позитивних відгуків про психологічний цент «Перетворення» Там працюють кваліфіковані спеціалісти. Можливо, вашій матусі просто не вистачає  діалога з психотерапевтом.

4

Дійсно, ми живемо в такий складний час, що психологвчні проблеми з'вляються навіть у молодому віці, а тим паче, люди похилого віку більше схильні до депресій та інших психологічних проблем. Адже життя багатьох з нас прододить у стані постійного стресу. Треба звернутися до практикуючого психолога в один із психологічних центрів, адже розпізнати депресію може лише досвічений спеціаліст, психолог, тепер більшість психологічних центрів практикують консультації онлайн, це дійсно зручно особливо для людей похилого віку. Спробуйте записати маму хоча б, для початку на первинну консультацію психолога.

5

Моя сестричка страждала на депресію, хоча їй всього 28 років. У нас дійсно дивний час, навіть підлітки страждають депресією. Я вважаю, що це оточення, харчування все впливає. Сестричку ми записали на онлайн консультацію в інтернеті. Психологів, які надають послуги віддалено, дуже багато. Пошукаєте в Гуглі або Яндексі. Бажаю удачі вам.

6

Не тільки отчення та неправильне харчування вплмвають на те, що навіть у підлітків зараз виникають психологічні проблеми. Ми живемо у непростий час, пандемія ковід-19, яка більше трьох років "гуляла" по всьому свіьі, загальна нестабільна ситуація в нашій країні, все це впливає на нервову систему. А звідси і психологічні проблеми такі як депресія, дратівливість, панічні атаки та ін. Добре що хоч зараз звернення до психолога не проблема, можна навіть онлайн консультації отримувати.

7

Свого часу мене теж це турбувало, у дочки я побачив дуже схожі нотки в поведінці, дуже нагадувало найсильнішої форми апатію або початкову стадію депресії. У результаті ми звернулися до психоаналітика https://rakhubovska.com/ і вона справді нам дуже у найкоротший термін допомогла. Дочка до сьогодні онлайн проходить терапію з нею.

8

Обратитесь в психологический центр genezis.in.ua, обязательно помогут решить проблему. Там квалифицированные специалисты, каждый работает по своей методике. Много положительных отзывов от клиентов об этом центре. Цены довольно умеренные, можна записаться на консультацию или же получить ее в онлайн формате, но я бы все-таки рекомендовала пообщаться вживую.

9

Самостійно боротися з депресією не завжди виходить

10

Соколовский Тима написал(а):

Самостійно боротися з депресією не завжди виходить

Я знаю....відчуваю що не справляюсь. Тому і хочу щоб зі мною досвідчений психолог попрацював трохи....

11

Тая Владина написал(а):

Я знаю....відчуваю що не справляюсь. Тому і хочу щоб зі мною досвідчений психолог попрацював трохи....

Напевно правильне рішення ви для себе прийняли. Депресія це завжди небезпечно і якщо людина втрачає над нею контроль - то все може завершитись максимально сумно та погано для вас.... І добре, що ви самі це все тверезо оцінюєте та шукаєте допомоги зі сторони психолога. Такого можна і онлайн наразі підібрати https://aboutu.live/ . Сервіс сам по собі зручний і ним дуже просто користуватись. Ви точно у всьому зорієнтуєтесь

Отредактировано Дарья Гудвина (2023-09-20 08:12:27)


Вы здесь » Семейный Портал » Женское здоровье » розпізнати депресію