Я сам від природи кучерявий. І дочка в мене получилася. Дуже соромиться своїх кучерів. Постійно приглажує волосся. Хоче щоб було пряме. Дорогі жінки підкажіть, є якість засоби, щоб можна було хоч на час випрямити неслух'яне волосся. Дякую.
Стайлери у Львові
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-04-24 15:59:30
Я сам від природи кучерявий. І дочка в мене получилася. Дуже соромиться своїх кучерів. Постійно приглажує волосся. Хоче щоб було пряме. Дорогі жінки підкажіть, є якість засоби, щоб можна було хоч на час випрямити неслух'яне волосся. Дякую.
Жінки-жінки. Але дивуватися нічому. Ми такі і є. В кого від природи кучеряве волосся, той хоче випрямити, а в кого пряме спить всю ніс на бюгудях, а на ранок волосся розпадається. Але вже напридумували кучу гаджетів та стайлерів і вашій "проблемі" можна завадити.
Поделиться32023-04-24 16:00:26
Буду вам дуже вдячний за інформацію .В дочкі незабаром день народження і хочу їй подарувати зазделегіть. Хать на свій день народження вона буде відчувати себе самою красивою з прямим волоссям.
Поделиться42023-04-24 16:03:43
Буду вам дуже вдячний за інформацію .В дочкі незабаром день народження і хочу їй подарувати зазделегіть. Хать на свій день народження вона буде відчувати себе самою красивою з прямим волоссям.
Якщо живете у Львові, то раджу вам звернутися до інтернет-магазину Алло, та замовити стайлер для волосся https://allo.ua/ua/l-viv/stajlery/ типу випрямляча. Наприклад ось така модель може бути випрямляч для волосся PHILIPS StraightCare Essential BHS375/00. Це порівняно недорога модель. Яка може як випрямляти волосся, так і накручувати. Також до подарунка можна додати спеціальні засоби для стайлінгу, щоб не пересушити волосся. Важаю ваша дочка буде найщасливішою.