Untitled Document

Семейный Портал

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Семейный Портал » Другие вопросы » Кремація в Києві


Кремація в Києві

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Привіт всім! Дідусь ще при житті хотів, щоб після смерті його тіло кремували, і я вирішив виконати його останню волю. Порадьте мені перевірену ритуальну службу, що здійснює кремацію в Києві. Буду вдячний за інформацію!

2

Прийми мої співчуття! Знаю я ритуальну службу в Києві, яка вже багато років займається кремацією, та іншими ритуальними послугами по лояльним цінам. До них зверталися мої знайомі для організації поховання своїх близьких.

3

Я вперше з таким стикаюсь, тому зовсім не орієнтуюсь в ритуальних службах Києва. Якщо тобі не важко, залиш мені посилання на сайт ритуальної служби, в яку зверталися твої знайомі для проведення кремації. Мені треба ознайомитися з їх послугами та цінами.

4

Якщо тобі потрібна порада щодо ритуальних послуг для кремації померлого дідуся в Києві https://www.prjadko.kiev.ua/ua/ritualni … tsiya.html я б порекомендував звернутися до служби "ПП Прядко". Ця компанія має досвід і знання, щоб забезпечити гідне прощання з вашим рідним. Вони пропонують широкий спектр ритуальних послуг, включаючи кремацію та інші форми поховання.

Загальна сума, яку доведеться заплатити за повну організацію кремації у Києві з усіма ритуальними послугами, становитиме 10 тис. грн. Сюди входить повний комплекс ритуальних послуг: перевезення тіла померлого з моргу до крематорію, автобус на похорон, труна, ритуальна атрибутика, бригада для винесення тіла, батюшка, організатор поховання.

https://forumupload.ru/uploads/0018/58/d9/717/t565769.jpg

5

С этим сейчас вообще нет никаких проблем, особенно в столице. Если есть кремация животных в Киеве, то найти кремацию для людей вообще не будет сложным. Я в этом точно уверена.


Вы здесь » Семейный Портал » Другие вопросы » Кремація в Києві