Untitled Document

Семейный Портал

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Семейный Портал » Женское здоровье » Як обрати аптечку для військових


Як обрати аптечку для військових

Сообщений 1 страница 14 из 14

1

Хто в темі, потрібна порада щодо вибору тактичної аптечки для військових. Як їх правильно вибрати і чим вона відрізняється від стандартної аптечки. Що повинно бути в складі, які обов'язкові препарати? І де краще зробити замовлення за прийнятними цінами в Україні?

2

Я не дуже в цьому питанні розбираюся, напевно в аптечці має бути всі препарати і засоби для надання першої медичної допомоги. Думаю, що обов'язково бинти, пластирі, болезаспокійливі препарати, жгути для зупинки кровотечі.

3

Наша стандартна аптечка звісно що відрізняється від тактичної, адже в складі повинні бути спеціальні засоби для надання першої допомоги в екстремальних умовах. Але раджу більш детально почитати і вивчити це питання.

4

Раджу дивитися на тактичні аптечки, які спеціально розроблені для військових і мають в складі всі необхідні препарати та інструменти, але при цьому щоб аптечка була компактна і не великої ваги. Дивіться тактичні аптечки на сайті компанії Парамедик, у них є готові варіанти або ви можете докупити відсутні компоненти і засоби https://paramedic.ua/takticheskaya-meditsina/

5

Лучшая битва — это и не было. Если ее не избежать, то необходимо сохранить больше жизней. Поэтому для воина ВСУ важно не только эффективное оружие, но и правильно укомплектованная военная аптечка скорой помощи. Тактическая медицина https://hunter.rozetka.com.ua/taktiches … /c4658576/

https://content.rozetka.com.ua/goods/images/big_tile/313450815.jpg

6

Хто може порадити, де краще купувати військову аптечку? Хотіла скласти її самостійно, але не знаю, що там повинно бути і в якій кількості. Тому вирішила відразу купувати готову.

7

Можу вам порадити інтернет-магазин Velmet, там є багато чого, в тому числі і аптечка військова https://velmet.ua/takticheskoye-snaryaz … -podsumki/ зручна у використанні та багатофункціональна.
Конструкція аптечки дозволяє з легкістю отримувати доступ до всього необхідного. На сайті продається лише підсумок для медикаментів, ліки та засоби для надання першої медичної допомоги треба купувати окремо. Підсумок пошитий із якісної, непромокаючої тканини, зберігання медикаментів в ньому гарантує цілісність та непорушність упаковок.
Дуже корисний в польових умовах, раджу вам замовити саме такий.

8

А де взагалі краще комплектувати усе необхідне військове спорядження?

9

Дарья Гудвина написал(а):

А де взагалі краще комплектувати усе необхідне військове спорядження?

Самий оптимальній варіант як на мене - це у воєнторги звертатись. Вони вам і максимально широкий асортимент по військовому спорядженні зможуть запропонувати, і по ціні точно усе підберуть в оптимальних адекватних рамках. Ось адреса магазину, де я купував військове спорядження вже неодноразово https://defpoint.io/ . Дуже оперативно він працює та замовлення відправляє швиденько. Тому можете туди сміливо звертатись

10

А по военной одежде что можете мне посоветовать? Конкретно интересует тактическая куртка

11

Когда выбираешь тактическую куртку, не забудь про функциональность. Подумай, какие карманы, застежки и прочие детали тебе нужны и что будет удобно для твоих нужд.
Если ты думаешь купить тактическую куртку м так https://killa.com.ua/katalog/odezhda/ku … tki-m-tac/ онлайн, то обязательно проверяй размеры. Лучше снять свои мерки и сравнить с таблицей размеров, чем получить неподходящую вещь и возиться с возвратом.

12

Нещодавно зіштовхнулась з проблемою поломки побутової техніки, але завдяки сервісному центру "Дніпро Ремонт" проблема вирішилась дуже швидко. Фахівці цього сервісного центру дуже якісно виконали свою роботу і ціна за їх послуги мене дуже порадувала. Отож,якщо і у вас будуть виникати якісь проблеми з побутовою технікою, раджу звернутись саме до них. Тим паче вони працюють по всій Україні.Сервісний центр "Дніпро Ремонт"

13

У меня проблема, мне нужно купить органайзер для таблеток, чтобы лекарства были всегда под рукой и я не забывал их принимать. Но я не знаю, где можно купить такой органайзер.

14

А я хочу посоветовать сайт, где вы можете найти органайзер аптечку https://shop.mvm.ua/ru/catalog/aptecki_ta_tabletnici разных цветов и размеров. На этом сайте представлены модели известных марок, все в наличии, поэтому вы можете заказать и получить свой органайзер в течение нескольких дней. Кроме того, этот магазин предлагает выгодные цены и акции, которые помогут вам существенно сэкономить.


Вы здесь » Семейный Портал » Женское здоровье » Як обрати аптечку для військових