Untitled Document

Семейный Портал

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Семейный Портал » Куплю / Продам » Купівля стабілізатора напруги


Купівля стабілізатора напруги

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Всім привіт! Останнім часом напруга електроенергії не стабільна, а це дуже небезпечно для техніки. Тому вирішив купити стабілізатор напруги, що правда не знаю який краще обрати. Порадьте мені якісний стабілізатор напруги, та інтернет-магазин де його можна вигідно купити.

2

Привіт! В мене від перепаду напруги, нещодавно згорів електричний чайник і праска, тому щоб не ризикувати іншою технікою, придбав стабілізатор напруги, тепер я спокійний за свою побутову техніку.

3

Привіт! В мене ще на щастя техніка не вийшла з ладу, але відчуваю якщо не куплю стабілізатор напруги, це може статися. Підкажи, будь ласка, який саме стабілізатор напруги ти собі придбав, та в якому інтернет-магазині?

4

Стабілізатори напруги є різні, як по свому дизайну, так і за ціною. Собі я купив стабілізатор напруги Елім-Україна Снап-500, в інтернет-магазині Алло https://allo.ua/ua/stabilizatory-naprjazhenija/ там дуже крутий вибір якісної техніки, по хорошим цінам.

Призначений для захисту окремих побутових приладів. Потужність дозволяє під'єднати комп'ютер, ноутбук, телевізор, газовий опалювальний котел, бормашину. Дуже зручний у використані, та ефективний в збережені техніки.

https://forumupload.ru/uploads/0018/58/d9/717/t79954.jpg


Вы здесь » Семейный Портал » Куплю / Продам » Купівля стабілізатора напруги