Untitled Document

Семейный Портал

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Семейный Портал » Беременность и роды » Як розрахувати сприятливі дні для зачаття


Як розрахувати сприятливі дні для зачаття

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Дівчата, скажіть, Як правильно розрахувати сприятливі дні для зачаття дитини? Якщо чесно мені гінекологи постійно твердять, що необхідно вести календар менструального циклу, але я то веду, то втрачаю його, збиваюся. Зараз з чоловіком вирішили завести дитинку, але пів року намагаємося і поки безуспішно.

2

Перед тим як планувати дитину необхідно підготуватися до цього. Перше, що необхідно зробити, це сходити до гінеколога і здати всі необхідні аналізи, пройти повне обстеження, щоб виявити можливі хвороби і пролікувати їх.

3

Розрахувати дні овуляції можна за допомогою календаря місячних, який можна знайти в інтернеті або наприклад на сайті Hipp. Найбільш сприятливими днями для зачаття вважаються 4-5 до овуляції або 1-2 день після неї. Також можна купити спеціальний тест на овуляцію. який точно скаже про настання овуляції.

4

Зараз же є в телефоні спеціальні додатки  типу Жіночого календаря, які допомагаю вести календар місячних і овуляцію , робити нотатки про симптоми ПМС, наприклад. Мені іноді навіть сам додаток підказує, що скоро місячні або скоро овуляція.


Вы здесь » Семейный Портал » Беременность и роды » Як розрахувати сприятливі дні для зачаття