Untitled Document

Семейный Портал

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Семейный Портал » Другое » Де шукати ігрову мишку?


Де шукати ігрову мишку?

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Хочу купити собі нову мишку, багато хто рекомендує читати відгуки та огляди на мишки в соціальних мережах. Але хороші відгуки в соціальних мережах не так вже й просто знайти. Що ви можете мені порадити з цього приводу?

2

Ну, до речі, порада щодо соц мереж досить корисна. Частина, звісно, інформації буде повною маячнею, оскільки неадекватних дуже багато. Але є й люди, які нормально підкажуть, які мишки брати.

3

Ще просто можна по ютубу лазити і дивитися огляди, бачив що з аксесуарів зараз від razer дуже багато якісних вийшло. Та й взагалі рейзер ніби як цього року зробили найбільшу виручку в історії своєї фірми. Але ціни у рейзер на мишки побільше будуть ніж від hyperX.

4

HyperX дійсно непогана фірма, яка давно себе зарекомендувала на ринку. Що говорити, у мене мишка від цієї фірми. Якщо брати не дорогу мишку, то можна взяти HyperX Pulsefire Core, таку ігрову мишку https://www.3ona51.com/ua/gaming-mouses/ ось тут купи. Так де можете почитати відгуки і питання користувачів цієї мишки. Взагалі мишка бомба, за ці гроші краще мишок не знайти. Вона підходить під будь-який хват, чи то пазуровий, чи то долонний і т.д. Я така геймерка зі стажем так би мовити. Граю ще зі студентства, а це вже 11 років. Як тоді з одногрупниками в КС засіла грати. Так зараз і граю. Тільки ігри вже змінюються.
https://www.3ona51.com/images/products/gaming-mouses/hyperx-pulsefire-core-hx-mc004b/600.jpg


Вы здесь » Семейный Портал » Другое » Де шукати ігрову мишку?