Мені потрібно вибрати люстру для зали, порадьте який варіант краще буде - стельова чи підвісна? Чи варто брати дорогу велику чи може зараз це не модно?
Вибір люстри
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22019-12-28 00:05:12
Так покажіть свою кімнату, щоб бачити який у вас інтер"ер. А то як радити, як нічого не бачимо?)
Поделиться32019-12-28 00:37:07
Так покажіть свою кімнату, щоб бачити який у вас інтер"ер. А то як радити, як нічого не бачимо?)
Можу описати) На підлозі ламінат світлого кольору, стіни зроблені світлими шпалерами. Стеля звичайна біла, гіпсокартон.
Поделиться42019-12-28 00:39:45
Можу описати) На підлозі ламінат світлого кольору, стіни зроблені світлими шпалерами. Стеля звичайна біла, гіпсокартон.
Якшо такий невиразний дизайн, то можно купити якусь гарну люстру, щоб вона була акцентом кімнати.
Поделиться52019-12-28 00:47:17
Якшо такий невиразний дизайн, то можно купити якусь гарну люстру, щоб вона була акцентом кімнати.
Згідна, можна гарну люстру купити. Але краще стельову, щоб від неї було більше оствітлення в кімнаті. Зараз є дуже гарні варіанти, ось тут подивіться https://xn--4-ctbjvdtqk2j.com.ua/ua/potolo4na/ Але враховуйте величину кімнати.