Untitled Document

Семейный Портал

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вибір люстри

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Мені потрібно вибрати люстру для зали, порадьте який варіант краще буде - стельова чи підвісна? Чи варто брати дорогу велику чи може зараз це не модно?

2

Так покажіть свою кімнату, щоб бачити який у вас інтер"ер. А то як радити, як нічого не бачимо?)

3

Ансия написал(а):

Так покажіть свою кімнату, щоб бачити який у вас інтер"ер. А то як радити, як нічого не бачимо?)

Можу описати) На підлозі ламінат світлого кольору, стіни зроблені світлими шпалерами. Стеля звичайна біла, гіпсокартон.

4

Зинька написал(а):

Можу описати) На підлозі ламінат світлого кольору, стіни зроблені світлими шпалерами. Стеля звичайна біла, гіпсокартон.

Якшо такий невиразний дизайн, то можно купити якусь гарну люстру, щоб вона була акцентом кімнати.

5

Немцо написал(а):

Якшо такий невиразний дизайн, то можно купити якусь гарну люстру, щоб вона була акцентом кімнати.

Згідна, можна гарну люстру купити. Але краще стельову, щоб від неї було більше оствітлення в кімнаті. Зараз є дуже гарні варіанти, ось тут подивіться https://xn--4-ctbjvdtqk2j.com.ua/ua/potolo4na/ Але враховуйте величину кімнати.