Untitled Document

Семейный Портал

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Семейный Портал » Разные услуги » Купити кавоварку


Купити кавоварку

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Всім привіт. Ніколи раніше у нас вдома не було кавоварки, ось вирішили обзавестися нею. Які зараз взагалі нормальні кавоварки? Може хто розбирається в цій техніці і допоможе вибрати?

2

У мого сусіда Анатолія гейзерна, він цілком задоволений можна не лише кавою варити але й чай і трави, тому я щовечора ходжу до нього. А ще на першому у мене сусід знизу то у ньго вообще є

3

Крапельна Redmond. Заварюю каву, чай. Нормально. Тут, мабуть, дехто не здогадується, що можна заварювати стільки, скільки тобі потрібно зараз. Дякую виробнику за цю чудову кавоварку.

4

Привіт, як варіант, ви можете подивитися рейтинг кращих кавоварок, і вже виходячи з нього вибирати собі відповідну кавоварку.
Коли ми вирішили купити її, то власне таким шляхом і вибирали. У підсумку зупинили свій вибір на кавоварці Ardesto YCM-E1600 https://zhuk.ua/kavovarky/ яку замовили в даному інтернет магазині.
У них є звичайно кавоварки і краще, але нас і така влаштовує, це вже краще ніж пити ту же розчинну каву. Можете взять таку як в нас, якщо хочете.
https://zhuk.ua/content/images/1/240x240l85nn0/kavovarka-ardesto-ycm-e1600-87862839123093.webp


Вы здесь » Семейный Портал » Разные услуги » Купити кавоварку