Untitled Document

Семейный Портал

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Семейный Портал » Другие вопросы » Купівля квартири


Купівля квартири

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Хочемо купити квартиру однокімнатну, а де краще в Києві, чи під Києвом подивитися?

2

Взагалі-то варіантів дуже багато, все залежить від Ваших фінансів. Тим паче у Києві краще десь в новобудові брати квартиру. По-перше, вся інфраструктура, дитячі садочки, магазини все поряд. Ми, наприклад взяли однокімнатну квартиру https://www.oclub.com.ua/1level загальна площа якої становить 38,55 м2. Ще й вікна панорамні. Дуже простора та гарна квартира. Варіантів на сайті багато, тому обирайте та консультуйтеся.

3

Давно думаю про те, щоб купити квартиру у Києві. Які варіанти можете порадити розглянути?

4

Я дуже радий, що обрав квартиру в ЖК Паркова вежа https://build.kovalska.com/projects/parkova-veza  у Києві, забудовника "Ковальська". Це вражаючий проект з унікальною архітектурою та розташуванням у зеленій зоні міста. Одна з переваг - це розвинена інфраструктура навколо будинку: парки, школи, магазини - все поруч. Крім того, висока якість будівництва та використання сучасних технологій гарантує комфортне життя. Надзвичайно приємною є також ціна за таку якість - це одна з найвигідніших пропозицій на ринку нерухомості Києва.

5

Мене теж цікавила покупка нерухомості і я півроку приблизно вивчала питання, їздила на перегляди та спілкувалася з різними ріелторами. У результаті все-таки зрозуміла, що в новобудові нерухомість софіївська борщагівка https://www.sofiya.ua/kvartiry-pod-kievom буде набагато краще, ніж брати вторинний житловий фонд. Тут і доглянута територія, і комплекс вже забудований.


Вы здесь » Семейный Портал » Другие вопросы » Купівля квартири