Untitled Document

Семейный Портал

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Семейный Портал » Другое » Чи варто купувати механічну клавіатуру?

Чи варто купувати механічну клавіатуру?

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Хтось може підказати, чи варто брати механічну клавіатуру для повсякденного використання? Часто пишу тексти, але іноді граю в ігри. Хотілось би знайти щось універсальне, але й бюджетне. На що звертати увагу при виборі? Чи сильно впливає тип перемикачів на комфорт і довговічність?

2

Особисто я взяв механічну клавіатуру з червоними перемикачами. Використовую її вже майже рік, і враження позитивні. Дуже комфортно друкувати довгі тексти, пальці не втомлюються навіть після кількох годин. Щодо ігор — швидкість реакції чудова. Єдиний мінус — трохи гучна для тиші вночі.

3

Купив мембранну клавіатуру і ні краплі не жалкую. Вона тихіша за механічну, що для мене було важливо, бо працюю вечорами. Хід клавіш приємний, а підсвітка додає зручності в темряві. Для ігор теж підходить, хоча механіку хвалять більше. Але за свою ціну ця мене повністю влаштовує.

4

Обираючи клавіатуру, я зупинився на механічній з коричневими перемикачами, і це виявилось ідеальним рішенням. Відчуття натискання збалансовані, не надто гучно, але й відчутно. У роботі з текстами швидкість і точність стали помітно кращими. Клавіші мають приємний матовий фініш, що запобігає ковзанню пальців. Ціна клавіатури https://telemart.ua/ua/keyboards/ здалась мені прийнятною, для купівлі обрав магазин TELEMART.
Щодо ігор — перемикачі забезпечують точну реакцію, і це дуже помітно у динамічних сценах. Також відзначу зручний нахил корпусу, який дозволяє працювати довго без дискомфорту для кистей. Раніше користувався мембранною клавіатурою, але різниця вражаюча.
https://skrinshoter.ru/s/191124/JmoghhgK.jpg?download=1&name=%D0%A1%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%88%D0%BE%D1%82-19-11-2024%2009:04:31.jpg

Вы здесь » Семейный Портал » Другое » Чи варто купувати механічну клавіатуру?