Хочу записать сына на большой теннис, но не знаю, есть ли хорошие школы в Нижнем Новгороде. Подскажите варианты.
Теннис для ребенка
Сообщений 1 страница 3 из 3
Поделиться22024-09-18 18:55:31
Моего племянника записали в Tennis School One, и там ему очень нравится. Школа предлагает занятия для детей любого возраста, тренеры очень внимательные и знают, как заинтересовать малышей в спорте. Сын друга ходит туда уже второй год, и прогресс заметен. Большой теннис Нижний Новгород у них это отличное место где позаниматся. Вот ссылка на школу – tennisschoolone.ru, рекомендую!
Поделиться32024-10-03 14:49:26
Знаєте, коли я граю в настільний теніс, мені завжди подобається бачити, як швидко і точно летить м'яч. У цьому плані інтернет-магазин Tennis.com.ua справді вражає. Вони пропонують шикарний асортимент, від ракеток до м'ячів. Я обожнюю їхню продукцію, адже якість просто на висоті. Коли я вибирав свою ракетку, мені зробили чудову консультацію, щоб я точно розумів, що мені потрібно. Акцент на відомих брендах говорить про багато що, і ще, завдяки доступним цінам і регулярним знижкам, я зміг купити саме те, що хотів, не переплачуючи. Швидка доставка — це просто знахідка, адже я не чекав довго. Якщо ти шукаєш все для настільного тенісу, я настійно рекомендую звернутися в Tennis.com.ua.