Untitled Document

Семейный Портал

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Семейный Портал » Другое » Шукаю меблі


Шукаю меблі

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Я займаюся вибором меблів в свою нову квартиру. Майже всі вибрав, справа залишилася тільки за журнальним столиком. У меблевих магазинах продаються якісь нудні однотипні моделі, а хочеться чогось ексклюзивного. Скажіть, де можна подивитися варіанти таких столів?

2

А мені вдалося недавно в величезному меблевому гіпермаркеті знайти чудовий журнальний столик, та ще й трансформер з незвичайним дизайном. Так що і вам варто саме в такому місці пошукати свій столик.

3

Я зберігаю посилання, що дали вище. Тому як зиркнув на вартість тих чи інших товарів, зрозумів, що вона на порядок нижче, ніж в інших місцях. А мені в майбутньому році має бути купувати багато чого в свою квартиру після капремонту.

4

Подивіться тут варіанти журнальних столиків, різних форм, круглих, прямокутних і тд https://kd.market/dom-i-dacha/mebel/...urnalnye-stoly. Тому що крім оригінального дизайну столиків, їх вартість досить таки приваблива. Та й взагалі, в цьому інтернет магазині можна купити практично все, що потрібно для облаштування в новій квартирі.

5

У меня вместо журнального стола стоит столик трансформер https://www.rlocman.ru/press-rel/rel.html?di=1455, который очень удобный и практичный в использовании. По надобности его можно разложить и сделать большим, а нет так использую именно как журнальный.
https://www.rlocman.ru/i/Image/2020/09/08/2.jpg


Вы здесь » Семейный Портал » Другое » Шукаю меблі