Untitled Document

Семейный Портал

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Семейный Портал » Семейные вопросы » Порекомендуйте бюстгальтер

Порекомендуйте бюстгальтер

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Моя жінка на 7 місяці вагітності, і настав момент, коли її старі бюстгальтери вже зовсім не підходять. Збираюся купити бюстгальтер спеціально для вагітних, але абсолютно не знаю, на що звернути увагу. Хочеться, щоб був комфортний, але й гарний теж. Порадьте, будь ласка, які саме варіанти ви використовували, і чи варто інвестувати в дорожчі моделі? Які бренди або магазини ви можете порекомендувати?

2

Я сам пройшов через це нещодавно. Найголовніше - обирай бюстгальтер з м'якими чашками та без кісточок. Вони набагато комфортніші і не тиснуть на грудну клітку. Я також радив би звернути увагу на моделі з широкими лямками, вони краще підтримують і знімають напругу з плечей. І обов'язково перевіряй, щоб тканина була дихаюча.

3

Чи варто обирати бюстгальтери з можливістю годування вже зараз, чи краще купити їх пізніше? Я бачив багато таких моделей, але не знаю, наскільки вони зручні.

4

Багато мам обирають бюстгальтери з можливістю годування ще під час вагітності, щоб не довелося купувати нові після народження малюка. Це може бути зручно і економічно вигідно. Рекомендую зазирнути на сайт Intimo. Там є широкий вибір ліфчик для вагітних , включаючи ті, що підходять і для вагітних, і для годування. Вони мають різні функції, зручні застібки для годування та виготовлені з м'яких, дихаючих тканин. Ще й дизайн дуже стильний, що теж важливо для відчуття впевненості. На цьому сайті також є відгуки, які допоможуть визначитися з вибором. Тож раджу придивитися до варіантів саме там.
https://i.ibb.co/PtL7L9k/Image.png

Вы здесь » Семейный Портал » Семейные вопросы » Порекомендуйте бюстгальтер