Untitled Document

Семейный Портал

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Семейный Портал » Другое » Меблі в офіс.


Меблі в офіс.

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

Нарешті шеф виділив гроші на нормальну меблі в офіс, а то користувалися якийсь б.у. Навіть перед відвідувачами було соромно, що таке заяложене. Тільки немає часу бігати по магазинах і шукати ці меблі, справ багато навалилося. Може ви підкажете, де можна взяти хорошої якості меблі?

2

А чого не купити б/у, могли б заощадити добре. Нині досить хороші варіанти пропонують дуже дешево, так як фірми через одну закриваються і продають основні засоби.

3

Ми купували нові стільці для відвідувачів і персоналу, так як наші під час переїзду потерли і втратили свій вигляд. А взагалі звичайно з б/у купити, це непоганий варіант, але треба ще знайти хороші.

4

Ми міняли стільці для відвідувачів в головному офісі в минулому році. Перебрали кілька фірм постачальників, так як не у всіх були варіанти підходящі нам за колірною гамою. А по дизайнерської задумом - це було важливо. Ось знайшли кілька гідних варіантів стуло для офісу та крісла. Подивіться можливо зможете підібрати, якщо немає то пошукайте далі. Думаю, обов'язково знайдете. Хай щастить.

Отредактировано Кристоф (2021-08-04 16:52:31)

5

Начните с покупки кожаного дивана в вашу приемную https://pogazam.ru/news/company/2021/1/ … nyy_divan/. Знаете, это как визитная карточка вашей организации и конкретно самого начальника. Подумайте в первую очередь о комфортности посетителей.
https://img.mebelok.com/image/data/filter-good-foto-furniture/kozjaniy-divani.jpg

6

С женской одеждой оптом 7 км каждая девушка будет выглядеть волшебно!


Вы здесь » Семейный Портал » Другое » Меблі в офіс.