Форумчани та форумчанки, батьківський комітет нашого класу, вирішив подарувати у клас великий глобус на перше вересня, де б ви порекомендували його придбати, бо як не крути покупка досить велика і дорога.
де купити глобус
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22021-07-16 20:27:56
У мене зустрічне питання - а навіщо його взагалі купувати, той глобус дійсно вам потрібен? Мені здається що зараз така техніка, що такі раритети як класичний шкільний глобус не несе ніякої навчальної користі, тільки гроші вітратите.
Поделиться32021-07-16 20:28:47
Ну то не я вирішувала, я так зрозуміла, що глобус буде грати роль декору інтерьєру ), бо в нас у класі є виликий екран и проектор і вчителька часто включає демонстраційні фільми, хоча той екран теж не так часто використовують, бо дістанційка вбільшості.
Поделиться42021-07-16 20:30:02
Ну я думаю, що глобус не завадить взагалі, діти хочь побачать як воно в реальності, а не на екрані виглядає ). До речі ми додому замовляли великий глобус, чоловікові для оздоблення "чоловічої" кімнаті на дачі потрібен був - не надто дорого ця покупка нам і вийшла. Замовляла я його на сайті Офіс Центр, там недорогі шкільні канцторвари - https://office-centre.com.ua/catalog/sh … ntstovari/