Untitled Document

Семейный Портал

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

де купити глобус

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Форумчани та форумчанки, батьківський комітет нашого класу, вирішив подарувати у клас великий глобус на перше вересня, де б ви порекомендували його придбати, бо як не крути покупка досить велика і дорога.

2

У мене зустрічне питання - а навіщо його взагалі купувати, той глобус дійсно вам потрібен? Мені здається що зараз така техніка, що такі раритети як класичний шкільний глобус не несе ніякої навчальної користі, тільки гроші вітратите.

3

Ну то не я вирішувала, я так зрозуміла, що глобус буде грати роль декору інтерьєру ), бо в нас у класі є виликий екран и проектор і вчителька часто включає демонстраційні фільми, хоча той екран теж не так часто використовують, бо дістанційка  вбільшості.

4

Ну я думаю, що глобус не завадить взагалі, діти хочь побачать як воно в реальності, а не на екрані виглядає ). До речі ми додому замовляли великий глобус, чоловікові для оздоблення "чоловічої" кімнаті на дачі потрібен був - не надто дорого ця покупка нам і вийшла. Замовляла я його на сайті Офіс Центр, там недорогі шкільні канцторвари - https://office-centre.com.ua/catalog/sh … ntstovari/