Untitled Document

Семейный Портал

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Семейный Портал » Другое » Работа закордоном


Работа закордоном

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

Працюю в Дніпрі в приватній майстерні. Зарплата м'яко кажучи не влаштовує. Чи можу я за кордоном знайти роботу по робочої спеціальності? Може конкретну країну порадите?

2

Багато зараз їдуть на заробітки саме до Польщі, бо там дуже багато наші земляків і роботу знайти не складно. Але потрібно звертати увагу на оплату. Там теж хочуть платити менше.

3

Мені здається, що людина вашої професії і в Україні може заработівать непогані гроші. Якщо роботодавці мало платять, то може варто починати працювати на себе?

4

Якщо ви професіонал своєї справи. Те знайти більш високооплачувану роботу цілком реально за кордоном. З вашими навичками і досвідом, робота на заводі в Польщі стане прийнятним варіантом. До речі, саме на заводах в цій країні платять стабільно хорошу зарплату, та й робота в Польщі для чоловіків є на кожному заводі і на кожній фабриці.  Я работу шукав через агенство Gremi Personal

Отредактировано Давид Аврамен (2021-07-02 18:46:05)

5

Благодарю за то что подсказали полезную информацию. Почитаю

6

Мне в настоящее время хорошие деньги приносят ставки на спорт через интернет . Вы тоже можете попробовать подзаработать таким образом деньги, это невероятно качественный вариант и действительно хорошую прибыль приносит.


Вы здесь » Семейный Портал » Другое » Работа закордоном