Untitled Document

Семейный Портал

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Семейный Портал » Другое » Освітлення в шкаф.


Освітлення в шкаф.

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Форумчани, вітаю. Потрібна допомога, порадьте, як зробити освітлення в шафі-купе? Які лампи найкраще використовувати? Хочеться, щоб і з електробезпекою було все в порядку.

2

Та які проблеми, просто вам потрібно провести електрику розетки, а на стінці шафі закріпити маленький вимикач Провести дроти в плінтусі. З приводу лампочок радити буду, треба бачити цю шафу, а навскидку сказати неможливо.

3

Підсвічування дуже ефектна в шафах для посуду - вітринах, гірках, сервантах. Особливо якщо там знаходиться посуд, гідна уваги. Наприклад колекційний фарфор. Навіть просто красивий посуд, вдало підсвічена, дуже прикрашає приміщення. Крім того, що світиться шафа - це альтернативне джерело світла в приміщенні.

4

Все залежить від обсягів Вашої шафи-купе. Але в будь-якому випадку можна виконати освітлення світлодіодними стрічками. У мене є меблевий цех, і ми підсвічування робимо саме цими стрічками. Можна навіть зробити їх на пульті управління. Я купую в цьому магазині https://5watt.ua/uk/upravlinnya-dlya-osvitlennya-195  всі комплектуючі


Вы здесь » Семейный Портал » Другое » Освітлення в шкаф.