Untitled Document

Семейный Портал

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Семейный Портал » Разные услуги » Консультація адвоката з питань розлучення

Консультація адвоката з питань розлучення

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Доброго дня! Я в процесі розлучення і мені потрібна консультація адвоката у Вінниці, який спеціалізується на цій темі. Є багато незрозумілих моментів щодо розподілу майна та прав на дітей. Дуже хвилююся, що можу зробити помилку, тому хочу знайти юриста, який зможе детально пояснити всі аспекти і допомогти прийняти правильне рішення. Буду вдячний за поради та рекомендації.

2

Здрастуйте! Якщо вам потрібна допомога у розлученні, я б радив звернутися до Олександра Володимировича Малика, на мій погляд, це найкращий адвокат у Вінниці https://www.malyk.com.ua/. Його великий досвід у питаннях розподілу майна та визначення прав на дітей робить його ідеальним вибором для таких ситуацій. Він завжди уважно вислухає і надасть детальну консультацію, щоб ви могли зрозуміти всі важливі аспекти процесу і прийняти правильне рішення. Вам варто розглянути такий варіант, адже Олександр добре відомий своєю професійною підходом та здатністю ефективно вирішувати навіть найскладніші справи. Якщо ви переживаєте, що можете зробити помилку, Олександр допоможе вам уникнути непотрібних ризиків і забезпечить найкращий результат.

https://www.malyk.com.ua/assets/img/logo.webp

3

Якого ще юриста чи адвоката можете мені порадити?

4

Я вам дам декілька порад щодо пошуку та вибору адвоката. Не бійтеся ставити питання адвокату ще до підписання договору. Запитайте про досвід роботи, підходи до справ і можливі витрати. Мені допомогло особисте враження від спілкування — якщо адвокат не викликає довіри, краще пошукати іншого. Я вам скину контакти перевіреного та кваліфікованого адвокат Науменко Олександр Миколайович Він точно допоможе. Це важливо для успіху вашої справи.

Вы здесь » Семейный Портал » Разные услуги » Консультація адвоката з питань розлучення