Untitled Document

Семейный Портал

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Семейный Портал » Другое » Одежда


Одежда

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

А где красивые рубашки приобретаете?

2

Понимаю вас, сама не так давно зашла в торговый центр, ну вообще ничего не нравится, либо то, что нравится стоит очень дорого, и переплачивать и не вижу никакого смысла. По поводу вашего вопроса, вот тут https://citystress.ru/catalog/rubashki_ … m_rukavom/ рубашки и блузы с коротким рукавом можете посмотреть, это тот бренд одежды, который я несомненно рекомендую, натуральные материалы, а смотрят одежда очень дорого, красиво, хотя сама стоит весьма адекватно

3

У мене останнім часом проблем з одягом не виникає. Якщо треба купити одяг , то я просто звертаюсь до магазину KEEPUPTRENDY . Там я завжди можу знайти потрібний розмір , та фасон. Одяг дуже якісний, комфортний та головне, стильний . В ньому дійсно можна і на роботу , і на відпочинок. І проблем із доставкою теж пока не було.

4

Цікавить дитячий одяг. Можете скинути сайти, де ви замовляєте такі речі?

5

Знайшла на днях магазин дитячого одягу https://yarko.ua/ Зацікавилась ним. Вирішила замовити костюм для свого сина на цьому сайті. Спочатку довго вибирала між різними моделями, а потім ще й перевіряла відгуки. Нарешті знайшла те, що потрібно – і за хорошою ціною. Ось тепер чекаємо, коли доставлять. Сподіваюся цього разу без розчарувань.


Вы здесь » Семейный Портал » Другое » Одежда