Untitled Document

Семейный Портал

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Семейный Портал » Домашние животные » Дайте рекомендацію щодо вибору корму для котів


Дайте рекомендацію щодо вибору корму для котів

Сообщений 1 страница 10 из 10

1

У мене така ситуація виникла: мій кіт, його звуть Лео, дуже вибагливий у їжі, і я не можу знайти йому вологий корм, який би йому дійсно подобався. Можливо, у вас є якісь рекомендації щодо корму, який би він з'їв зі смаком?

2

Розумію ваше занепокоєння) Мій кіт також був дуже вибагливий у їжі, але я знайшов для нього вологий корм Gournet. Він має різноманітні смаки та текстури, які, я думаю, сподобаються Вашому коту.

3

Дякую за пораду. Спробую його придбати і побачу, як він сподобається моєму Лео. А, до речі, а де взагалі можна придбати такий корм? Бо, на скільки я пам'ятаю, корм такого бренду як Gournet не продається у звичайних супермаркетах. Можливо Ви знаєте якйись інтернет-магазин де це все можна придбати по низьким цінам?

4

Щодо вибору корму, радив би  звернутися до сайту Маудау. Там я для себе знайшов великий вибір вологих кормів для котів https://maudau.com.ua/category/volohyi-korm-dlia-kotiv , серед яких знайшов саме Gournet, який підійшов і для мого чотирилапого друга, сподіваюсь і для Вашого підійде теж. Тим більше, там ще є і другі відомі бренди кормів, які можна придбати по низьким цінам. Також, там можна дуже зручно ознайомитись з усіма відгуками та рекомендаціями як і від звичайних покупців, так і від справжніх фахівців.
https://i.ibb.co/vxfjxnF/image.png

Отредактировано Visin (2024-05-30 14:11:54)

5

Недавно сделала первый заказ на сайте https://petslike.ua/ru/category/koti , и осталась в восторге! Заказала своему коту качественный сухой корм, а также несколько игрушек. Доставка была быстрой, всего пару дней. Корм отлично подошел, кот ест с удовольствием. Игрушки — просто находка, кот не может оторваться от новой мышки. Очень порадовала бесплатная консультация ветеринара, помогли выбрать подходящий корм. Буду заказывать ещё!

6

зараз великий вибір

7

Сударь написал(а):

У мене така ситуація виникла: мій кіт, його звуть Лео, дуже вибагливий у їжі, і я не можу знайти йому вологий корм, який би йому дійсно подобався. Можливо, у вас є якісь рекомендації щодо корму, який би він з'їв зі смаком?

В мене мій кіт теж не їсть будь-який корм. Але я знайшла для нього вологий корм в зоомагазині Усовський Хвостовький https://uh-zoo.com.ua/ . В них великий вибір, але я раджу звернути увагу на вологий корм Royal Canin, який точно сподобається вашому котику. Склад такого корму дуже хороший. Мій кіт з задоволенням з'їдає свою порцію та просить ще.
https://uh-zoo.com.ua/image/cache/catalog/import/420/rc-spt-wet-appetctrlgravy-mv_ua_2-2-228x228.jpg

8

Вибір корму для котів завжди був для мене важливим питанням, але після того, як я спробувала Landor з https://petslike.ua/category/koti/goduv … ike/landor , зрозуміла, що знайшла ідеальний варіант. Мої коти просто обожнюють цей корм! Вони стали більш енергійними, їх шерсть блистить, а загальний стан здоров'я значно покращився. Харчування має збалансований склад, що включає всі необхідні вітаміни і мінерали. Окремо хочу відзначити швидку доставку та зручність замовлення на сайті. PetsLike.ua став для нас надійним партнером у догляді за улюбленцями. Раджу всім!

9

В Украине "Зооветконтинент" лучший интернет магазин зоотоваров https://zvc.com.ua/ru/ Для кошек, собак, птиц, грызунов и других домашних любимцев здесь можно заказать все необходимые товары. Магазин сотрудничает с лучшим производителями и гарантирует высокое качество всех товаров. Здесь можно купить всё для кормления, игр, а также ухода за домашними питомцами.

10

У нас зовсім недавно кошеня з'явилося і я відразу ж почала читати всі статті про правильне харчування та догляд за ним. І мені дуже сподобалася стаття про кошеня по місяцях: скільки має важити кошеня https://www.purina.ua/articles/cats/kit … t-by-month . У них ви і про корм знайдете корисні статті.


Вы здесь » Семейный Портал » Домашние животные » Дайте рекомендацію щодо вибору корму для котів