Untitled Document

Семейный Портал

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Семейный Портал » Куплю / Продам » Вишита жіноча футболка


Вишита жіноча футболка

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Всім привіт! Моя дружина давно хотіла собі вишиту футболку, і я вирішив для неї зробити такий сюрприз. Хочу, щоб ви порадили досить симпатичну футболку з красивою вишивкою, та інтернет-магазин, де її можна придбати.

2

Я сама дуже люблю вишиті футболки та в моєму гардеробі їх не мало. Можу надати інформацію про один не поганий інтернет-магазин, де ти точно зможеш знайти щось красиве, при цьому не переплачуючи.

3

Те що ти порадиш магазин де таку футболку можна купити це круто, але хотілось також щоб дала пораду щодо самої футболки. Я як чоловік, не зовсім в цьому розуміюсь, а подарунок хочеться зробити хороший.

4

Можу порадити звичайно. Досить гарний варіант це жіноча вишиванка футболка синя Оберіг https://kram.kr.ua/zinki/futbolki/ яку ти зможеш вигідно замовити в інтернет-магазині Крамниця вишитого одягу. Виконана в національному стилі з дотриманням усіх особливостей української етнічної вишивки, ця футболка буде прекрасним варіантом для занять у спортзалі, активного відпочинку на природі, або ж просто для створення елегантного образу у повсякденному житті.

Виготовлена з натуральної бавовни, тому дуже приємна для тіла, та досить добре носиться. Також хочу зауважити, що зараз її можна купити по хорошій ціні.

https://forumupload.ru/uploads/0018/58/d9/735/t425064.jpg


Вы здесь » Семейный Портал » Куплю / Продам » Вишита жіноча футболка