Благодійний фонд Міжнародний рух єдності – це варіант для кожного громадянина внести внесок на ЗСУ чи для інших потреб. Міжнародний рух єдності протягом багатьох років допомагає армії та розподіляє фінанси на інші суспільно корисні завдання. Донати на ЗСУ є суттєвою ініціативою, яка може мати вагомі результати на безпеку та стабільність країни. Ось декілька основ, чому це суттєво:

1. Захист безпеки країни. Пожертви на армію допомагають забезпечити національну безпеку та оборону території від зовнішніх ризиків. Сильна армія є важливим фактором для протидії можливих ворожих нападів. Особливо це значущо сьогодні, коли армія як ніколи потребує донатів та допомоги для гарантування безпеки країни.

2. Підтримка військовослужбовців. Громадська підтримка у вигляді внесків забезпечує допомогу покращенню умов служби військовослужбовців, захищаючи їхню безпеку, фізичне здоров'я та добробут. Це також може включати забезпечення психологічної підтримки та медичних послуг для солдат, які повернулись із передової додому.

3. Розвиток військової техніки та технологій. Донати можуть бути використані для науково-технічного просування та вдосконалення військової техніки, що дозволяє посилити ефективність та високотехнічність армії в сучасних реаліях. Також фінансові внески допомагають закуповувати дрони та інші прилади, які важливі солдатам на передовій. Особливо це суттєво сьогодні.

4. Створення запасів та резервів. Посилення фінансових резервів армії дозволяє країні бути приготованою до різноманітних обставин, включаючи війну, яка йде сьогодні, терористичні атаки чи економічні труднощі. Це сприяє загальній стійкості та безпеці країни, адже з необхідним забезпеченням армія може захистити суспільство та гарантувати нормальне функціонування економіки.

Зробити донат на ЗСУ можна за посиланням у цій інформації. Офіційний веб-сайт благодійного фонду Міжнародний Рух Єдності дозволяє зробити донат на ЗСУ із-за кордону для людей, які наразі не проживають в Україні. Також ви можете зробити донат в фонд допомоги дітям під час війни https://ruhednosti.org/dopomoga-dityam, що допоможе їм отримати необхідні побутові предмети, ліки та інші важливі речі.