Untitled Document

Семейный Портал

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Семейный Портал » Куплю / Продам » Лікер на подарунок


Лікер на подарунок

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Доброго дня всім! Мене запросила на День народження моя кума, і я крім основного подарунка, хочу їй вручити пляшку смачного лікеру. Порадьте дійсно смачний лікер, та онлайн магазин, в якому його можна купити.

2

Я сам дуже люблю саме лікери, вони такі смачні та солодкі. Якщо бажаєш, можу тобі підказати чудовий магазин, в якому дуже гарний вибір як лікерів, так і інших напоїв, по хорошим цінам.

3

Я вже спочатку думала купити лікер в супермаркеті, але там нічого цікавого не було. Буду дуже вдячна, якщо ти порадиш дуже смачний лікер, та якщо поділишся посиланням на магазин, в якому його можна купити.

4

На подарунок підійде лікер Baileys Colada 17% https://maudau.com.ua/category/likery-i … nd=baileys купувати його вигідніше всього в інтернет-магазині Maudau. Має яскравий та насичений вершковий аромат із нотами фруктів. Смак кремовий, солодкий, демонструє тропічні фрукти, особливо ананас та кокос. Післясмак тривалий і приємний.

Пити можна в чистому вигляді додаючи кубики льоду, або ж робити різні цікаві коктейлі. Хочу звернути твою увагу на те, що на даний лікер зараз діє не маленька знижка.

https://forumupload.ru/uploads/0018/58/d9/717/t568162.webp


Вы здесь » Семейный Портал » Куплю / Продам » Лікер на подарунок