Всім привіт! Мене запросила до себе на новосілля кума, а з пустими руками іти якось не гарно, тому вирішив придбати пляшку смачного шампанського. Порадьте мені смачне шампанське в красивій упаковці, та інтернет-магазин в якому його можна замовити.
Порадьте шампанське на подарунок
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-11-25 00:21:34
Для новосілля пляшка шампанського це чудова ідея, на мою думку. Можу тобі порадити дуже не поганий онлайн магазин, в якому надзвичайний асортимент смачного шампанського та інших напоїв, по хорошим цінам.
Поделиться32023-11-25 00:24:50
Я взагалі можна сказати не п'ю шампанське, більше полюбляю напої міцніші, але тут той випадок коли треба дарувати саме шампанське. Можливо ти зможеш порадити хороший варіант, та також залиш посилання на магазин, в якому його можна замовити.
Поделиться42023-11-25 00:30:18
Раджу тобі звернути увагу на смачне шампанське Moet&Chandon Brut Imperial, біле, брют, AOP, 12%, в коробці, 0,75 л https://maudau.com.ua/category/ihrysti- … et-chandon яке ти зможеш з легкістю придбати в інтернет-магазині Maudau. В кожному ковтку відчутна збалансована кислотність аґрусу, м'ясистість персика, ноти білих квітів та фруктів з дуже тривалим пряно-грушевим посмаком.
Дуже смачне шампанське та ще й радує красиве упакування. Зараз на дане шампанське та інші варіанти, діють не погані знижки.