Untitled Document

Семейный Портал

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Семейный Портал » Разные услуги » Харчування


Харчування

Сообщений 1 страница 8 из 8

1

Зрозуміло, що зараз багато хто переходить на правильне харчування, щоб не завдати шкоди своєму здоров'ю та скинути зайві кілограми. Можу порадити всім перейти на сайт https://newfood.media/2023/09/20/shcho- … -produkty/ і детальніше ознайомитися із цікавою інформацією. яка стане в нагоді кожному. Завдяки їм я почав вживати крафтові продукти, які дуже корисні та ще й смачні.

2

Я теж хочу знайти для себе оптимальний варіант для харчування, щоб менше готувати.

3

Я взагалі перестала на харчування звертати увагу. Я знайшла чудовий сайт Мантінга, де можна замовити заморожені напівфабрикати, хліб, піццу, навіть булочки, сосиски та котлети для бургерів https://mantinga.org/uk/catalog/143-bul … -burgerov/ Тому закуповую в них постійно багато продуктів з доставкою і немаю ніяких проблем. Готувати ці полуфабрикати швидко. Тут взагалі нічого не потрібно готувати - тільки розігріти та довести до готовності. Це дуже зручно!

4

Порадьте виробника полуфабрикатів нормального

5

Вам для бізнесу чи для власного споживання? Які саме напівфабрикати вас цікавлять?
Я поки скину вам назву виробника напівфабрикатів з Ковеля Добра Кухня, в них можна замовити класні вареники, пельмені, хінкалі, тощо.
Якість відмінна, ціни найнижчі - багато хто знає цього виробника та може порадити вам їх, в тому числі і я часто замовляю в них продукти харчування.

6

Правильное питание – это не только выбор продуктов, но и внимательный подсчет рациона. Важно учитывать не только качество, но и количество потребляемых продуктов. Инструмент, который может вам пригодиться в этом плане, - это напольные весы https://bt.rozetka.com.ua/floor_scales/c81232/page=2/ Они помогают вам контролировать вес продуктов и вычислять количество потребленных калорий. Поделитесь своим опытом использования напольных весов и как это улучшило ваш подход к питанию!

https://content1.rozetka.com.ua/goods/images/big_tile/251910571.jpg

7

Я ищу сгущенку без сахара, где такие продукты продаются?

8

О, я знаю чем вам помочь, у меня жена - диетолог. Она все знайт о правильном питании, ну почти все! Постоянно участвует в разных ивентах, посвященных ПП, ЗОЖ и так далее. Так вот, недавно она принесла мне сгущенку без сахара от ТМ Green Leaf. Мне она понравилась. Хотя, признаюсь откровенно, я не фанат этого всего) Люблю вкусно поесть.


Вы здесь » Семейный Портал » Разные услуги » Харчування