Untitled Document

Семейный Портал

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Семейный Портал » Куплю / Продам » Крафтове пиво


Крафтове пиво

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Доброго часу доби всім! До мене наступного тижня приїде моя кума, і на честь цього я хочу закупитись смачним світлим пивом. У звичайному магазині не купуватиму, там вибір маленький, і ціни завищені. Порадьте варіанти смачного світлого пива, та інтернет-магазин у якому його можна купити.

2

В інтернеті справді купувати пиво вигідніше, особливо якщо його потрібно багато. Знаю я один дуже хороший інтернет-магазин, в якому постійно при потребі купую пиво, та інші міцні напої, за дуже вигідними цінами.

3

Ось саме у мене той випадок, коли хочу купити пива багато. Кума просто до мене приїде не на один день, а ми любимо пиво, особливо зі смачною рибкою. Якщо не складно, порадь смачне пиво саме зі світлих, і залиш посилання на магазин, в якому його можна купити. Дякую!

4

Пораду звичайно, можу дати, виходячи зі свого смаку. Мені дуже подобається https://maudau.com.ua/category/pyvo/oso … kraftove-2 німецьке пиво Reeper B Golden Ale, світле, фільтроване, 4,8%, з/б, 0,5 л яке вже багато разів купував у інтернет-магазині Maudau.

Смак пива легкий, м'який, з невеликою кислинкою, солодкуватими солодовими нотками та делікатною хмелевою гіркуватістю в післясмаку. У дуже тонкому ароматі пива відчуваються нотки хліба та солоду. До речі, незважаючи на його дуже хороший смак, ціна лише 33 гривні за банку, це з урахуванням знижки.

https://forumupload.ru/uploads/0018/58/d9/717/t789523.webp

5

Добрый день, мы для своего заведения постоянно заказываем разливное пиво кеговое. Если нужно то без проблем подскажу лучшего в Украине поставщика с реально приятными ценами. Первым делом обязательно обратите внимание на https://www.expresstorg.com.ua/beer


Вы здесь » Семейный Портал » Куплю / Продам » Крафтове пиво