Untitled Document

Семейный Портал

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Семейный Портал » Женское здоровье » Порадьте толкового гінеколога у Києві


Порадьте толкового гінеколога у Києві

Сообщений 1 страница 8 из 8

1

Останні кілька днів сильно тягне низ живота, трохи нудить. Зробила тест - дві смужки. Ми збиралися поїхати у весільну подорож - тепер не знаю, як бути. Порадьте толкового гінеколога . У мене півроку тому була завмерла вагітність, зараз переживаю, щоб усе було добре.

2

Для початку вам потрібно перестати хвилюватися, це негативно позначається на здоров'ї. На початку вагітності може тягнути живіт, це нормальне явище, просто ваш організм перебудовується. Зараз вам потрібен тільки спокій, я б відклала поїздку.

3

А ви раніше не робили аналізи, не дізнавалися причини завмерлої вагітності? Зазвичай стають на облік у зв'язку з вагітністю у 8-10 тижнів, але я б на вашому місці пішла до гінеколога раніше. Краще звернутися в приватну клініку, так ви будете під наглядом фахівців. Ви можете проконсультуватися в клініці Дахно  Почитайте відгуки, вони вам допоможуть визначитися з вибором лікаря

4

У мене теж була завмерла вагітність. Після цього я знайшла розумного гінеколога, здала купу аналізів, пройшла обстеження. І ось, завдяки правильним рекомендаціям лікаря, я вже щаслива мама.

5

Та и на узи надо сходить, потому что Вы понимаете, что все является взаимосвязанным. Ловите, вот здесь недорого сделать узи https://malahit.zp.ua/price-uzi/ в Запорожье можно, при чем на современном, новеньком аппарате.

6

А вы собственно говоря беременность планировали https://kak-zaberemmenet.ru/ и как-то готовились к этому событию? После замершей беременности что-то вы быстро забеременели. У жены был перерыв больше года..

7

Да многие пары в наше время не планируют беременность и это получается само собой. Скажу больше-большинство из них не имеют ни малейшего понятия о том, что чем-то болеют т.к очень редко ходят по врачам. Мой брат не знал, что у него делеция azf регионов https://azf-deletsia-i-besplodie.ru/ пока не начали планировать.

8

Так само зараз шукаю гінеколога у нас в  Києві. Кого можете мені порадити?


Вы здесь » Семейный Портал » Женское здоровье » Порадьте толкового гінеколога у Києві