Де можна замовити фурнітуру для дверей за нормальними цінами?
фурнітура для дверей
Сообщений 1 страница 7 из 7
Поделиться22023-07-12 23:36:49
а яка саме вам потрібна фурнітура? Сечас дам посилання на хороший інтернет-магазин, подивіться там
Поделиться32023-07-12 23:37:45
велике спасибі за корисну інформацію
Поделиться42023-07-13 10:52:44
Розповідаю вам. Великий інтернет-магазин фурнітури це Замок.Укр. У них величезний вибір замків, фурнітури, часто буваю акції, знижки, плюс доставка по всій країні. Я всі замки на міжкімнатні двері в цьому магазині замовляла, доставили швидко, якість відмінна.
Поделиться52023-09-06 12:50:05
На особистому прикладі, можу порекомендувати компанію Папа Карло двері Львів https://papa-carlo.in.ua/mezhkomnatnyye-dveri/lviv, що пропонує стильні міжкімнатні двері, які ідеально підійдуть для будь-якого інтер'єру. Величезні асортименти дверної продукції як у класичному, стриманому, елегантному, мінімалістичному, так і сучасному, модному, хай-тек стилі з незвичайними та оригінальними скляними вставками, які відмінно поєднуються з різноманітними елементами дизайну або предметами декору. Дверні вироби надаються виключно з натуральних та довговічних матеріалів з використанням високоякісної фурнітури та стійкої лакофарбової продукції.
Поделиться62023-09-09 13:11:02
Порадьте магазин з нормальними цінами на двері
Поделиться72023-09-09 14:00:49
Я вам пораджу класний магазин з дверями від виробника вхідні двері Rodos Я знаю цей магазин добре - купували в них двері в кімнати, коли робили ремонт в квартирі десь рік назад. Покупкою задоволені - все супер: привезли, встановили. Все чітко, ніяких претензій. Короче кажучі, якщо брати двері, то лише в Родосі, щоб отримати нормальний продукт за свої гроші.
Отредактировано Тихонова (2023-09-14 20:07:16)