Untitled Document

Семейный Портал

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Семейный Портал » Другие вопросы автовладельцев » Питання по автоцивілці

Питання по автоцивілці

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Народ, якщо у мене авто зареєстроване в Полтаві, але я живу в Києві. Мені автоцивілку де треба купувати? Чи потрібно обов'язково фізично бути присутнім в Полтаві щоб оформити поліс?

2

TuHtevka написал(а):

Народ, якщо у мене авто зареєстроване в Полтаві, але я живу в Києві. Мені автоцивілку де треба купувати? Чи потрібно обов'язково фізично бути присутнім в Полтаві щоб оформити поліс?

Ні, фізично бути в Полтаві не треба, щоб оформити автоцивілку. Зараз це робиться дуже просто онлайн, незалежно від того, де ти живеш чи де зареєстроване твоє авто. Головне, щоб поліс був прив’язаний до твого авто, а не до місця проживання. У Києві ти спокійно можеш знайти страхову, яка оформить поліс, або зробити це через перевірені онлайн сервіси.

Якщо ти хочеш оформити страховку авто в Полтаві просто коли будеш вносити дані, внесеш де зареєстроване авто і все. Так що не переймайся, просто обирай зручний для тебе спосіб і оформлюй поліс там, де тобі зручно.

Вы здесь » Семейный Портал » Другие вопросы автовладельцев » Питання по автоцивілці