Untitled Document

Семейный Портал

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.



Гроші на крипті

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

А ви колись пробували заробляти на криптовалюті? Цікаво, якщо у мене немає досвіду варто починати? Чи вийде щось заробити?

2

TuHtevka написал(а):

А ви колись пробували заробляти на криптовалюті? Цікаво, якщо у мене немає досвіду варто починати? Чи вийде щось заробити?

Я особисто не мав досвіду заробляти на криптовалюті, але тема дійсно цікава. Криптовалюти та всесвіт блокчейну стали однією з найгарячіших тем останніх років і багато хто заробляє чималі гроші.

Якщо у вас немає жодного досвіду, то починати варто з вивчення основ - що таке криптовалюти, блокчейн, як працюють крани та пули для майнінгу тощо. Це дозволить зрозуміти принципи роботи і загалом визначитись, чи цікаво вам рухатись далі у цьому напрямку.

Для новачків непоганим стартом може стати збирання безкоштовної кріпти на різноманітних кранах. Наприклад, на сайті Web3.org.ua https://www.web3.org.ua/krany-ethereum-sepolia/ є докладна інструкція по роботі з кранами тестової мережі Sepolia Ethereum. Це дозволить спробувати себе у крипто-заробітку без жодних вкладень.

Звичайно, на самому старті легких грошей тут не буде. Проте ви зможете освоїти навички обміну та переказу криптовалют, створення гаманців, роботи з браузерними розширеннями на кшталт MetaMask. Якщо ця діяльність справді вас захопить, згодом можна буде переходити до більш серйозних речей - майнінгу, трейдингу тощо.

3

Лучше всего найти сервис с автообменом - вывод быстрый и меньше рисков

4

Пожалуй, лучшие условия на сервисе 001К Еxchange  - быстрый и удобный вывод наличными и на карту. Если это наличка достаточно сделать заявку онлайн в дальнейшим с вами свяжется менеджер и на карту приходят деньги буквально за пару минут. Хороший курс, плюс минимальная комиссия, что позволяет выгодный обмен долларов на биткоины Давно пользуюсь этим сервисом, всё безопасно.