Untitled Document

Семейный Портал

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.



Університети

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Син хоче навчатись закордоном, наразі обираємо університети та країну. В кого діти також навчаються в Європі, який ВНЗ обрали?

2

Ми самі зараз обираємо ВНЗ, вже дуже багато передивились, голова аж болить)

3

Зараз багато студентів з України обирають університети в Європі. Моя родина також розглядає цю можливість, обираємо саме університети словаччини. Раджу вам скористатись Postupai - це корисний ресурс для пошуку інформації про університети в різних країнах. Там можна знайти важливі дані про програми, вартість навчання та вимоги до вступу. Рекомендую докладно вивчити цей ресурс та порівняти доступні опції, ми також користуємось цією платформою та будемо звертатись за допомогою з документами.

4

Багато батьків обирають для своїх дітей навчання за кордоном, сподіваючись на якісну освіту та нові можливості. Мій син також мріє про це. Ми розглядаємо різні країни та університети в Європі. Деякі з варіантів, які ми вивчаємо, включають університети у Німеччині, Голландії та Швеції. Ми шукаємо університети зі спеціалізаціями, які відповідають інтересам та мріям нашого сина. Я раджу звернутися до сайту Залік https://zalik.org.ua/ , де можна знайти актуальні новини та корисну інформацію про освіту за кордоном. Я там багато інформації знайшов по цій темі.