Untitled Document

Семейный Портал

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Семейный Портал » Другие вопросы автовладельцев » Оренда автомобіля


Оренда автомобіля

Сообщений 1 страница 8 из 8

1

Шукаю надійну компанію для прокату авто в Києві. Чи можете порекомендувати якусь надійну послугу? Які ваші власні враження від оренди авто в місті?

2

З радістю поділюся своєю історією. Нещодавно взяла  авто в оренду у компанії LuxServis. Щаслива, що обрав їх, як надійного партнера. Враження тільки позитивні - висока якість авто, привітний сервіс та доступні ціни. Рекомендую їхню послугу, зокрема прокат Kia Rio New - комфорт і стиль гарантовані. Знайшла їх тут: https://luxservis.com.ua/ru/rent-a-mini-clubman Насолоджуйтеся подорожжю

Отредактировано марина1990 (2024-03-06 00:46:57)

3

Платон Саввич написал(а):

Шукаю надійну компанію для прокату авто в Києві. Чи можете порекомендувати якусь надійну послугу? Які ваші власні враження від оренди авто в місті?

Подорожувала Україною і треба було проїхати дуже велику відстань. Компанія по прокату машин Avis запропонувала мені найкращі умови довгострокова оренда авто через мобільний додаток AVIS https://www.avis.com.ua/locations-services/avis-app. Каталася і вдень і вночі, без проблем, доки вистачало грошей на бензин.

4

Від себе, можу порекомендувати, ось цей https://getmancar.com.ua/rent/kyiv прокат автомобілів у Києві. Так як досить часто їжджу у відрядження до Києва, я регулярно користуюся їхніми послугами для оренди авто. Цін, нижчих ніж у цій компанії, я знайти не зміг. До того ж, я задоволений тим, що їхні автомобілі завжди перебувають в ідеальному стані з точки зору чистоти.

https://getmancar.com.ua/images/cars/Ravon_R2.webp

5

А разве не проще взять такси?

6

Искать надежное и комфортное авто для аренды? Представляем вам LuxService, вашего надёжного партнёра в сфере автопроката. На сайте https://luxservis.com.ua/ru/rent-a-volkswagen-passat-b8 вы можете взять в аренду Volkswagen Passat B8 и насладиться безупречным качеством и стилем этого автомобиля. Passat B8 — это современный и надежный автомобиль, идеально подходящий для комфортных поездок как по городу, так и за его пределы. Сервис LuxService гарантирует вам высокий уровень обслуживания и надежность автомобилей. Почувствуйте комфорт и стиль с LuxService уже сегодня!

7

А я такси Кишинев Одесса интересуюсь. Кто информацией поможет?

8

Мы с ребятами такси Кишинев Одесса https://transfer-taxi.com.ua/taksi-kishinev-odessa/ тут заказывали. Услуги первоклассные. И по цене доступно обошлись. Водителя здесь очень внимательные и вежливые. Они и с багажом бесплатно помогли.


Вы здесь » Семейный Портал » Другие вопросы автовладельцев » Оренда автомобіля