Untitled Document

Семейный Портал

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Семейный Портал » Женское здоровье » Лікування геморою


Лікування геморою

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Хто стикався із гемороєм? Діліться своїми способами та реальними результатами лікування. Які препарати або народні засоби вам допомогли подолати цю проблему? Можливо, є поради щодо здорового способу життя, які підтримують у боротьбі з гемороєм?

2

Я також стикався з гемороєм, і хочу поділитися власним досвідом лікування. Перше, на що варто звернути увагу, - це правильний підбір препаратів при проктиті. Одним з найефективніших для мене виявився Проктіс-М Плюс, що містить комплекс активних компонентів, спрямованих на зняття запалення та відновлення пошкоджених тканин. І, звісно ж, якщо вам потрібні які-небудь препарати при проктиті etabletka.ua/catalog/likarski-zasobi-ta-badi/travna-sistema/kisecnik/proktit , зазирніть до асортименту в інтернет-аптеки eTabletka. Тут ви знайдете різноманітні засоби для лікування геморою, які можуть вам допомогти швидше відновитися. Бажаю всім швидкого одужання та здоров'я!

3

У мужа на фоне простатита обострился и геморрой. Сейчас сдаем еще спирограмму https://nekrozoospermiya.ru/ , чтобы определить степень заболевания. Уролог пока ничего не говорит. Но, это  риск бесплодия.

4

Шикова написал(а):

Уролог пока ничего не говорит. Но, это  риск бесплодия.

После спермограммы https://spermogram.ru/ он вам точно все скажет. Если будут плохие показатели-готовьтесь к тому, что вас ждет длительное лечение, а если у вас еще и геморрой-это двойная проблема.


Вы здесь » Семейный Портал » Женское здоровье » Лікування геморою