Untitled Document

Семейный Портал

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Семейный Портал » Ремонт автомобиля. Обслуживание » Продажа автозапчастей


Продажа автозапчастей

Сообщений 1 страница 9 из 9

1

Какой сайт может предоставить гарантии качества при покупке запчастей на Hyundai Elantra?

2

Рекомендую посетить сайт https://dakotrade.com.ua/rubricator/c/hyundai_elantra/ DakotaTrade – это надежный и проверенный ресурс, специализирующийся на запчастях для Hyundai Elantra и других автомобилей. Они предлагают широкий ассортимент оригинальных и сертифицированных запчастей, что обеспечивает высокое качество и надежность. Кроме того, на сайте часто предоставляются подробные описания и фотографии запчастей, что помогает сделать правильный выбор.

3

Які ще магазини можете порадити з власного досвіду?

4

Спілкуючись з друзями про ремонт авто, я дізнався про чудовий магазин автозапчастин - "АКБ Центр". Здесь не просто продають акумулятори, але й автозапчастини  та витратні матеріали https://akbcenter.com.ua/avtozapchastyn … -materialy  від найкращих виробників. Один з найбільших плюсів цього магазину - широкий асортимент, що дозволяє знайти все необхідне для свого автомобіля. Що вражає ще більше - це доступні ціни.

5

Підкажіть де продаються запчастини для мікроавтобусів?

6

Malvina написал(а):

Підкажіть де продаються запчастини для мікроавтобусів?

В Україні є інтернет-магазин автозапчастин для бусів https://zipauto.com.ua/ua/ Саме тут можна купити оригінальні запчастини та якісні аналоги для мікроавтобусів різних марок. В онлайн каталозі зручний пошук товарів, а оформити доставку можна до будь-якого населеного пункту. Купувати запчастини на мікроавтобуси тут можна оптом та в роздріб.

Отредактировано Valentino (2023-12-06 15:49:18)

7

Якщо ми заговорили про запчастини, то великий асортимент запчастин на тягач DAF   Ви можете знайти на сайті інтернет магазину АВМ Груп https://avm-ua.com/daf , в їх каталозі представлені окремі деталі, механізми , набори ремкомплектів і вузли в зборі, а також додаткові комплектуючі. Ціни доступні, доставка швидка, рекомендую.

8

Привіт! Підкажіть, як позбутися чорного диму з вихлопу?

9

Тільки очищення сажового фільтру та каталізатора допоможе позбутися чорного диму з вихлопу https://hydroxy.com.ua/ochyshhennya-saz … alizatora/ . І допомогти у вирішенні цього питання вам фахівці СТО Hydroxy зможуть. Я й сам до них звертався. Вони з роботою двигуна справжні дива творять. Потужність зростає, а споживання пального зменшується.


Вы здесь » Семейный Портал » Ремонт автомобиля. Обслуживание » Продажа автозапчастей