Untitled Document

Семейный Портал

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Семейный Портал » Другое » Печать


Печать

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Где купить штамп Trodat ?

2

Для уничтожения штампов в Алматы, обратитесь к pro-stamp.kz. Я на собственном опыте убедился в их профессионализме. Здесь вы найдете и средства, и услуги. Подробнее о уничтожении штампов можно узнать на их сайте: https://pro-stamp.kz/unichtozhenie-pechati.

3

Для нашої компанії обладнання від Домінанти, зокрема термотрансферні принтери https://domino-kiev.com.ua/product-comp … -pechat-ua, стало невід'ємною частиною нашого виробництва. Їхні принтери прості у використанні, але водночас надзвичайно потужні і надійні. Ми можемо легко змінювати налаштування для різних завдань маркування, завдяки чому наша продукція завжди виглядає професійно.

4

так як зараз вже місяць як почався період свят і багато хто почав думати що ж саме дарувати близьким та рідним на Різдво та на Новий Рік і  в цьому плані ми вирішили звернутися до типографії Спектра в Києві і замовити в них друк на холсті https://spectra.com.ua/art.html бо знайшли таку послугу в інтернеті на їхньому сайті І дійсно це дуже круто виглядає і можна сказати Це доволі нестандартний але в той же час цікавий та приємний подарунок для будь-якого


Вы здесь » Семейный Портал » Другое » Печать