Untitled Document

Семейный Портал

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Семейный Портал » Мужские разговоры » фурнітура для дверей


фурнітура для дверей

Сообщений 1 страница 7 из 7

1

Де можна замовити фурнітуру для дверей за нормальними цінами?

2

а яка саме вам потрібна фурнітура? Сечас дам посилання на хороший інтернет-магазин, подивіться там

3

велике спасибі за корисну інформацію

4

Розповідаю вам. Великий інтернет-магазин фурнітури це Замок.Укр. У них величезний вибір замків, фурнітури, часто буваю акції, знижки, плюс доставка по всій країні. Я всі замки на міжкімнатні двері в цьому магазині замовляла, доставили швидко, якість відмінна.

5

На особистому прикладі, можу порекомендувати компанію Папа Карло двері Львів https://papa-carlo.in.ua/mezhkomnatnyye-dveri/lviv, що пропонує стильні міжкімнатні двері, які ідеально підійдуть для будь-якого інтер'єру. Величезні асортименти дверної продукції як у класичному, стриманому, елегантному, мінімалістичному, так і сучасному, модному, хай-тек стилі з незвичайними та оригінальними скляними вставками, які відмінно поєднуються з різноманітними елементами дизайну або предметами декору. Дверні вироби надаються виключно з натуральних та довговічних матеріалів з використанням високоякісної фурнітури та стійкої лакофарбової продукції.

6

Порадьте магазин з нормальними цінами на двері

7

Я вам пораджу класний магазин з дверями від виробника вхідні двері Rodos Я знаю цей магазин добре - купували в них двері в кімнати, коли  робили ремонт в квартирі десь рік назад. Покупкою задоволені - все супер: привезли, встановили. Все чітко, ніяких претензій. Короче кажучі, якщо брати двері, то лише в Родосі, щоб отримати нормальний продукт за свої гроші.

Отредактировано Тихонова (2023-09-14 20:07:16)


Вы здесь » Семейный Портал » Мужские разговоры » фурнітура для дверей