Untitled Document

Семейный Портал

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Семейный Портал » Спорт » Одяг


Одяг

Сообщений 1 страница 8 из 8

1

Порадьте, де можна подивитися якісний одяг для полювання? У батька скоро день народження, вирішили в якості подарунка купити йому необхідні речі. А то взимку ходить в старій курточці, постійно мерзне.

Отредактировано Санин (2020-05-27 15:57:04)

2

Подивіться хорошу фірмову термокуртку і штани, або напівкомбінезон. Купити їх можна на іноземних сайтах, тільки подивіться, коли там будуть акції. Також не завадило б купити ще водонепроникну взуття.

Отредактировано Женевьева (2020-05-27 15:57:36)

3

Одяг для полювання краще купувати в спеціалізованому магазині, тоді ви будете повністю впевнені в її якості. Чув непогані відгуки про фырму Само-Тек. Одяг для мисливців цього бренду вважається найкращою серед подібної продукції. Ось знайшов, подивіться, що можна вибрати https://camotec.ua/shop/category/kostyumi

Отредактировано Давид Аврамен (2020-05-28 12:52:41)

4

Вам ще варто задуматися над придбанням термобілизни. Я сам завзятий рибалка і раніше іноді мерзнул в холодну пору. А ось коли дружина подарувала мені термобілизна, я це оцінив - стало комфортно і затишно. І не потрібно одягати по кілька светрів на себе.

Отредактировано Кристоф (2020-05-27 15:58:37)

5

На охоту конечно обычная одежда не подойдет, нужно искать специальную, которая не будет пропускать влагу, но будет не жаркой. Еще обязательно купите качественное термо бельё https://www.sportonline.store/termobele/ . Без такого белья будет холодно ночью, да иальтернативного варианта вы не найдете.

Отредактировано Rikki (2020-06-03 12:15:33)

6

Можу порекомендувати гарний магазин чоловічого одягу ОЛЛА в якому багато курток гарних, а також інших речей якісних для шафи.

7

Одяг повинен бути якісним.

8

Можу порадити вам переглянути каталог тактичного одягу интернет магазину компании "Панцир Військторг". Я в них зумів купити тактичні штани https://pancer.com.ua/ua/takticheskie-bryuki гарної якості по доступній ціні із доставкою. Штани Esdy стрейч котон Travel койот виготовлені із еластичного матеріалу (95% бавовна, 5% спандекс). Виробникові вдалося зберегти ідеальний баланс між казуальним і військовим стилем. Я задоволений своєю покупкою, зручні штани.


Вы здесь » Семейный Портал » Спорт » Одяг