Untitled Document

Семейный Портал

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Семейный Портал » Строительная техника, транспорт, инструмент » Потрібно перекопати велику заміську ділянку.


Потрібно перекопати велику заміську ділянку.

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

Доброго вечора, ми з братом купили велику заміську ділянку недалеко від Києва, будуватимемо там великий будинок для батьків. Керувати будівництвом будемо самостійно, брат за освітою будівельник, хоч якось зекономимо. Ось тільки перед тим, як розпочинати будівельні роботи, ділянку потрібно повністю перекопати. Робити це вручну точно не збираємося, тож хочемо купити міні-трактор. Не підкажіть, від якого виробника його краще купити і де це можна зробити в Києві? Ну чи може замовити звідкись із Європи чи Америки.

2

А навіщо купувати міні-трактор, якщо можна взяти в оренду повноцінний трактор із великим ковшем. З таким трактором ви перекопаєте ділянку дуже швидко. І, до речі, скільки соток ви купили ділянку? Ну, це чисто для особистого інтересу.

3

А якщо найняти робітників, у будь-якій кількості, і нехай вони вручну перекопують землю. Я думаю, що за вартістю це вийде навіть дешевше, ніж купувати трактор. Але якщо такий варіант вам не підходить, то ось, наприклад, подивитися ціни на міні трактори, можете тут https://am.ua/uk/minitraktors/. Тільки беріть на дизелі, щоб заощаджувати на паливі.

4

Матвей, ну якщо вони мають можливість купити трактор, то краще зробити саме це. Так, звичайно, це вийде дорожче, ніж наймати живу робочу силу, зате трактор залишиться й далі, в господарстві нагоді. Ну чи його можна продати.

Отредактировано Михаил Степанов (2022-10-18 00:52:37)

5

да просто ходите по магазинам и выбирите то что вам нужно. просто это будет намного быстрей и проще. ну а так конечно решать только вам.

6

Ну да трактор така техніка яка вимагає особистої покупки. Так що я вам теж раджу трактор самому купувати. І для вашої ділянки я думаю більше підійде мототрактор який можна придбати ось тут https://minitractor-ukr.com.ua/ua/mototraktora там вони якраз просто відмінні5 і ціни адекватні. І він вам якраз стане в нагоді по господарству.


Вы здесь » Семейный Портал » Строительная техника, транспорт, инструмент » Потрібно перекопати велику заміську ділянку.