Untitled Document

Семейный Портал

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.



Купівля ноутбука

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Всім привіт! Хочу собі купити хороший ігровий ноутбук, але не можу визначитись який саме обрати. Порадьте хороший ігровий ноутбук по середній ціні, та інтернет-магазин в якому його можна придбати.

2

Привіт! Я також не так давно собі шукав ігровий ноутбук, оскільки мій старий ноутбук взагалі не тягне мої улюблені ігри. Знайти було не дуже просто, оскільки хотів в один час і ноутбук з хорошими характеристиками та щоб по фінансах мені підійшов.

3

Доброго дня! А я так і не визначився, хоч переглянув дуже багато варіантів. Підкажи, який саме ігровий ноутбук ти собі купував, та в якому інтернет-магазині? Завчасно дякую за інформацію!

4

Коли я шукав собі ноутбук, читав характеристики, а також читав відгуки людей в інтернеті, тільки після цього я визначився. Купив я собі дуже крутий Ноутбук LENOVO IdeaPad Gaming 3 15IHU6 Shadow Black, в перевіреному інтернет-магазині https://eldorado.ua/uk/notebooks/c1039096/ де дуже великий вибір якісної техніки та аксесуарів до неї, по добрим цінам, оскільки часто знижки та акції.

Даний ноутбук має потужну відеокарту, продуктивний процесор, та якісний дисплей. Всі моє улюблені ігри він без проблем тягне, та працює дуже тихо. Зараз до речі на даний ноутбук дуже гарна знижка, якою гріх не скористатися.

https://forumupload.ru/uploads/0018/58/d9/780/t138676.jpg