Untitled Document

Семейный Портал

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Семейный Портал » Семейные вопросы » Дім престарілих у Києві

Дім престарілих у Києві

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Довго думали з сестрою, як допомогти нашій бабусі, бо самі не встигаємо за нею доглядати. Їй 83 роки, і останнім часом їй стає дедалі важче жити самостійно. Спочатку думали запросити доглядальницю, але зрозуміли, що їй потрібен медичний догляд постійно. Вирішили шукати варіанти пансіонатів для літніх людей у Києві. Можливо, хтось стикався з подібною ситуацією і може порадити щось надійне, з хорошими умовами і медичним персоналом?

2

Я недавно проходив через подібну ситуацію з дідусем, і ми зупинилися на домі престарілих "Пори Року". Він розташований у Києві і вважається одним із найкращих за співвідношенням ціни та якості. Вартість проживання починається від 14 000 грн, але ціна може змінюватися залежно від стану здоров'я. Там є постійний медичний контроль, 5-разове харчування, та допомога з гігієною. Дідусь був задоволений, догляд був на високому рівні, особливо медичне обслуговування. Дім престарілих https://dom-zabot.com.ua/ua/tsina ціна на послуги на сайті, раджу звернути увагу. А що для вас найбільше важливо при виборі будинку для літніх? Може, вам потрібні якісь специфічні послуги?

3

Дуже дякую за таку детальну відповідь! Ми теж думали про медичний контроль і харчування, адже це важливо для бабусі, яка має проблеми зі здоров'ям. Потрібно, щоб був доступний лікар і допомога 24/7. Ваш досвід з домом "Пори Року" справді цінний, я обов'язково перегляну їхні умови й ціни за вашим посиланням. Ще раз дякую за допомогу!

Вы здесь » Семейный Портал » Семейные вопросы » Дім престарілих у Києві