Сейчас середина лета, а я еще не поменял шины Я хотел спросить, где лучше всего это сделать в интернет-магазине?
Купить шины
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-07-21 11:58:45
Хорошего качества резину как оказалось не так и просто найти, но все же можно. Мы себе еще осенью комплект взяли, заказали шины Запорожье https://shinoman.ua/ru/location/shini-v-zaporozhe.html тут по доступной цене. Шины высокого качества, доставили их вполне быстро, а главное всю зимы мы объездили без проблем
Поделиться32023-09-20 10:16:03
Сейчас середина лета, а я еще не поменял шины Я хотел спросить, где лучше всего это сделать в интернет-магазине?
Ну нічого. Так в багатьох буває. Ми от лише зараз зібрались літню гуму купувати. Зараз вона трішки дешевше стала коштувати
Поделиться42023-09-21 11:02:10
Ну нічого. Так в багатьох буває. Ми от лише зараз зібрались літню гуму купувати. Зараз вона трішки дешевше стала коштувати
Так і правильно ви все робите. Зараз трішки дешевше гуму купите, а з початком весни її як знайдете і не будете в паніці спішити та купувати будь-що. Зараз літня гума реально трішки впала в ціні і я таку тенденцію так само вже встиг помітити. Тому якщо плануєте купувати - вас не відмовляю, а навпаки підтримую!