Untitled Document

Семейный Портал

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Семейный Портал » Другое » Чи часто ви берете кредити?


Чи часто ви берете кредити?

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

Чи часто ви берете кредити? Щось у мене останнім часом взагалі все погано в плані грошей. Ніяк не виходить дотягнути до зарплати, не кажучи вже про те, щоб відкладати. Де можна терміново взяти кредит?

2

Не переживайте так, у багатьох бувають подібні ситуації. Якщо у вас виникли такі проблеми, вирішити їх можна. Наприклад, оформити кредитну карту в найближчій банківській установі або взяти позику в МФО. У другому випадку, все набагато простіше і швидше виходить. Якщо підходить такий варіант, тут можете переглянути список організацій, які надають кредит під 0 відсотків на картку https://turbozaim.com.ua/kredit-pid-0-vidsotkiv/

3

Я вообще против кредитов, поскольку сама их брала и потом было очень много проблем. Из-за не своевременной выплаты зарплаты на работе также задерживала срок обязательного погашения.

4

Та й я теж не особливо люблю брати гроші в борг, але іноді доводиться. Дуже виручають мікрофінансові організації. Як правило, протягом 15 хвилин вже надходять гроші на карту.

5

Я беру периодически кредиты, просто иногда пользуюсь реструктуризацией кредита, ну то есть мне пересматривают план выплат. Вот здесь https://narod-yurist.ru/restrukturizats … ayavleniya об этом очень подробно расписано. Благодаря такой процедуре, у меня никогда не было проблем с кредитами.

6

Не люблю кредитов.


Вы здесь » Семейный Портал » Другое » Чи часто ви берете кредити?